#1 2015-04-21 10:09:38

Jirka Vrba
Správce
Místo: Brno, Střílky
Registrován: 2010-10-17
Příspěvky: 380
Web

Opilý jablko - nový cider eshop

http://opilyjabko.cz/pages/about-us

Před časem jsme začali místo piva pít cider. Hodně cideru. Uvědomili jsme si, že každý cider je jedinečný. Pokud je udělaný pořádně a s citem. Zjistili jsme, že je to tak trochu všelék. Zažene žízeň, není přeslazený, neobsahuje tuny éček, neuspává. Je skvělý v zimě i v létě, k masu i k salátu, na oslavu i na vernisáž.

Napadlo nás ty nejlepší kusy, se kterými jsme se doma i v zahraničí setkali, dovážet. Jasně že proto, abychom je mohli sami pít. Výrobci nám nabízeli, že nám cider budou vozit až domů, pokud ho odebereme víc. Tak jsme si řekli, že ho budeme nabízet i vám.

Naše životní filozofie je jednoduchá. Nejlepší jabko je to opilý. A co se stává, když se někdo opije? Zapomíná. Takhle naše jabko přišlo o svoje l. Ale kuráže a smyslu pro humor má pořád spoustu.

Jsme dva kamarádi studenti a známe se už přes deset let. Oba máme svoje silné stránky, díky kterým jsme zvládli tenhle obchod vybudovat. Já jsem duší spíš Pražák, cestovatel, požitkář, podle některých trochu blázen. Tomáš v Praze taky studuje, ale nejlíp se cítí doma, ve východočeské vesnici Bohuslavice. I tam cider postupně zapouští kořeny. Z nás dvou je on ten praktičtější. Ten, který cider dnem i nocí stráží. A taky ten, který se bude starat, aby vám v pořádku dorazil.

Neprodáváme nic, co bychom sami neznali a za co bychom se nemohli zaručit. Většinu našich dodavatelů známe osobně a dali bychom za ně ruku do ohně. Dokážeme vám s výběrem poradit a rádi vyhovíme i hodně šíleným požadavkům.

Offline

#2 2015-05-02 14:50:53

Dan Rufer
Člen
Registrován: 2015-05-02
Příspěvky: 1

Re: Opilý jablko - nový cider eshop

díky moc za sdílení!

jsme zatím hodně na začátku a spoustu toho ještě vychytáváme za pochodu. každopádně budeme mít i spoustu ciderů z dovozu - máme hodně zahraničních kontaktů, stojí nám to na doladění posledních povolení - snad to už nebude trvat dlouho.

v létě se s některými z vás určitě potkáme, protože chceme objíždět nejrůznější akce se stánkem.

když nás budete chtít zkusit, budeme samozřejmě hrozně rádi. smile vše skladujeme v poctivém venkovském sklepě se stálou teplotou, balíme jednotlivě a pořádně a poštovné taky není nejdražší.

Offline

Zápatí

Založeno na FluxBB 1.5.8 | CZ a SK